Even onze stagiair Andreas Michiels voorstellen

Even onze stagiair Andreas Michiels voorstellen

452

Sinds 16 november hebben we voor de eerste keer een stagiair in onze rangen bij Sportvisserij Vlaanderen. We vroegen de 21-jarige Andreas Michiels uit Vlaams-Brabant even zichzelf voor te stellen. Andreas is student Sociaal Werk – Maatschappelijk Advisering aan de Sociale School Heverlee, en is tot eind januari bij ons. Andreas is zelf allround visser.

“Mijn naam is Andreas Michiels, afkomstig uit het Leuvense en sportvisser pur sang. Sportvisserij Vlaanderen heeft mij de kans gegeven om één trimester lang de organisatie en zijn werking te ontdekken. Als stagiair ga ik trachten een beter inzicht in het beleid en de belangenbehartiging rond de hengelsport te verkrijgen.

Mijn visserij bestaat voornamelijk uit het zoeken achter specimens binnen één bepaalde soort. Net die ene dikke snoek van het water weten strikken of bivakkeren om die ene specimen karper te vangen, daaruit bestaat mijn visserij. Hoewel het openbare water mijn voorkeur geniet, kan je me ook op verenigingswateren terugvinden. Hiernaast zal ik in de nabije toekomst mijn eerste stappen zetten binnen de zeevisserij.

Komende tijd zal je mij kunnen terugvinden op de activiteiten die Sportvisserij Vlaanderen organiseert, aarzel zeker niet om mij aan te spreken!”