Fishing in Holland, het startpunt van je visvakantie

Fishing in Holland, het startpunt van je visvakantie

670

Speciaal voor buitenlanders heeft Sportvisserij Nederland www.fishinginholland.nl gelanceerd. Hier vind je als Belgische sportvisser alle belangrijke informatie – de gaafste visbestemmingen, beste accommodaties, regelgeving en nog veel meer – over het vissen in Nederland. Dit is dus hét vertrekpunt voor een visvakantie bij de buren!

Nederland is een topbestemming voor de sportvisser, ook die uit België. Bijna nergens ter wereld vind je zoveel goed viswater en zo’n gevarieerde visstand als in Nederland: zowel in het zoete water als langs de kust. Van kapitale 50 cm+ baarzen op de grote rivieren, tot grote snoeken in de polder. En van relaxed witvissen vanaf de campingoever, tot zeevissen vanaf het strand, havenhoofd of in de zeehavens van Rotterdam. Met www.fishinginholland.nl maakt Sportvisserij Nederland – de landelijke hengelsportbond én verstrekker van de VISpas – het de buitenlandse sportvisser zo gemakkelijk mogelijk om een succesvolle visvakantie in Nederland door te brengen.

Top-20 bestemmingen
Op www.fishinginholland.nl vind je als bezoeker snel en gemakkelijk de voor jou meest interessante visbestemmingen. Je kunt zoeken op vistechniek – bijvoorbeeld roofvissen, zeevissen of witvissen – of zelfs op vissoort. In beide gevallen word je automatisch naar de beste locaties geleid. Ook is er een overzicht van de top-20 visbestemmingen van Nederland, inclusief beschrijving en de beste stekken. Denk aan hartje Amsterdam, de grote rivieren, het zeehavengebied van Rotterdam of juist de rustieke polders van Friesland en het Groene Hart. Op de digitale kaart zie je bovendien in één oogopslag waar in de regio de hengelsportzaken, accommodaties, visgidsen en andere sportvisvoorzieningen zijn. Dit alles wordt ondersteund door fraaie fotografie en ingesproken video’s.

VISpas
Waar het regelen van een visvergunning in veel landen ingewikkeld en prijzig is, heeft Nederland een simpel en gebruikersvriendelijk visdocumentensysteem. Met slechts één document – de VISpas – kun je voor rond de 40 euro per kalenderjaar door heel Nederland vissen! Op www.fishinginholland.nl lees je er alles over, inclusief de mogelijkheid om de VISpas heel eenvoudig online te bestellen.

Nederland heet sportvissers uit de omringende landen van harte welkom. Jaarlijks komen er al een kleine 50.000 sportvissers – waaronder zo’n 20.000 Belgen – naar Nederland om te vissen. Ben je benieuwd waarom? Neem dan een kijkje op www.fishinginholland.nl en laat je overtuigen door de visavonturen die je in Nederland kunt beleven!