Hengel Expo: 50 euro kortingbon Moulin de Hotton voor ieder lid Sportvisserij...

Hengel Expo: 50 euro kortingbon Moulin de Hotton voor ieder lid Sportvisserij Vlaanderen!

1343

Wie met zijn lidkaart aanklopt bij het Sportvisserij Vlaanderen secretariaat in het Hengeldorp (Hal 5, zie kaart), krijgt traditiegetrouw een gadget van onze organisatie. Dat is dit jaar een set zonnescreens. En er is méér: vorige week sloot Sportvisserij Vlaanderen een samenwerking met Domein Moulin de Hotton, die daarbovenop ieder SV-lid een kortingsbon van maar liefst 50 euro schenkt!

Van de uitgebreide vismogelijkheden in de Belgische Ardennen genieten doe je vanuit een moderne chalet van Domein Moulin de Hotton, gelegen pal aan de Ourthe. An sich visstek bij uitstek, maar ook ideale uitvalsbasis voor het nabijgelegen Lac de Nisramont en zo veel meer, of gewoon voor een uitje met de partner. De eigentijdse, van alle comfort voorziene chalets met ruim, grotendeels overdekt terras – ideaal om uw materiaal op te tuigen of op te bergen/drogen – zijn beschikbaar per week of weekend. En geloof ons vrij: na het vissen voelt het écht als thuiskomen in je fraaie chalet. Ideaal om na een lange dag in de buitenlucht uit te rusten en te genieten van de kalmte van de omgeving! Hotton zelf is bovendien een absolute aanrader, en je bevindt je er op een boogscheut van pittoreske plekjes als Houffalize, Durbuy en Marche-en-Famenne om er maar een paar te noemen.

www.moulindehotton.be

Voor een voorstelling van de diverse types nieuwe chalets op palen (beschikbaar voor 2 – 4 – 6 personen) en de actuele prijzen en reeds geldende promoties, willen we u graag verwijzen naar www.moulindehotton.be. De cheque die u op Hengel Expo ontvangt, biedt u alvast een mooie extra korting van € 50 bovenop eventueel andere mogelijke kortingen en promoties. Wie vroeg boekt, kan zo echt wel spotgoedkoop een bezoek aan Moulin de Hotton versieren!

 

 

Voorbeeld : Weekendverblijf in de periode 14-17/09/18
Type Zalm Huurtarief
Standaard 443 euro
Korting Sportvisserij Vlaanderen -50 euro 393 euro
Korting Vroegboek -15% -59 euro 334 euro
Korting

 

50+/JongeGezinnen -10%

 

-33 euro

 

NETTO

301 euro

 

 

Voor de uitgebreide vismogelijkheden (van vlieg- over roofvissen tot karper, enz.) in de streek, kijk ook eens op www.riveo.be met wie Moulin de Hotton nauw samenwerkt.

Weer een reden te meer om op zaterdag 25 of zondag 26 november naar Kortrijk af te zakken, tot dan!