Nieuw personeelslid David Bral

Nieuw personeelslid David Bral

Sinds medio november hebben we eindelijk de vacature voor allround medewerker kunnen invullen en een echt goudhaantje gevonden in de persoon van David Bral uit Bavikhove, deelgemeente van Harelbeke. Jullie zagen hem misschien al op de Hengel Expo, maar graag stelt hij zich hier ook even kort aan jullie voor:

“Ik ben dus David Bral, sportvisser in hart en nieren. Met name de zeevisserij heeft de laatste jaren mijn volle overgave en belangstelling opgeëist.  Maar ook op de zoete oever vertoef ik even graag, al was het maar even om de gedachten te verzetten of puur om te genieten van rust en stilte.

Als ik geen tijd heb om aan de waterkant te vertoeven ben ik er wel in gedachten of ben ik bezig met mijn creativiteit de loop te laten in het maken van onderlijnen , afhouders, jigkoppen, pilkers en dergelijke.

Vooral de zoektocht naar nieuwere technieken of soorten kunstaas voor zilte rovers krijgen mijn volle aandacht.

Ik ben er trots op dat ik het team mag versterken. Ik zal vanaf heden vooral de Milieucel versterken en plaats graag mijn schouders onder de belangen van alle zeevissers waar het ook maar kan. En uiteraard nog veel meer, tot binnenkort!”