Openbare Facebook-pagina Vlaamse Vliegvissers sinds kort online

Openbare Facebook-pagina Vlaamse Vliegvissers sinds kort online

Sociale media is zowat de snelste manier om (jonge) mensen te bereiken en dat is de Federatie van Vlaamse Vliegvissers niet ontgaan. Daarom lanceren ze naast hun bestaande en ‘besloten’ Facebook-pagina een bijkomende, ‘openbare’ pagina.

Met een openbare groep heeft men gewoon meer toegang tot mensen die nog niet overtuigd zijn van het vliegvissen of informatie zoeken. De besloten groep (FVV) blijft uiteraard ook bestaan als praatgroep waar iedereen zijn gedachten kwijt kan want wat de leden denken en wensen blijft uiteraard minstens even belangrijk.

Wat kun je er op verwachten? Nieuws over evenementen, retro-artikelen, uitslagen van wedstrijden, clubnieuws, bind-demo’s, nieuwigheden voor de vliegvisser en alle promotie voor onze sport die we maar kunnen gebruiken. Het wordt zo een van de nieuwe communicatiemiddelen van onze federatie.

Heb je items die je denkt dat op de openbare pagina passen, of wil je aandacht voor je clubactiviteit? Laat het ons (de redactie) weten: via mail op Fvv.online.redactie@gmail.com of via een PB op de pagina.

Binnenkort komen nog enkele nieuwigheden op digitaal vlak, dus: Stay Tuned!

Openbare Facebook-pagina Federatie Vlaamse Vliegvissers (klik op de tekst)