23 april: VRF goes North

23 april: VRF goes North

1117

VRF goes North – zaterdag 23 april – Zebrastraat Gent

Zaterdagavond 23 april organiseert de VRF in de Zebrastraat te Gent “VRF goes North”. Een avond met op het programma de filmpremière op het vaste land van “Big Fish Stories – Alaska!“ en twee lezingen met “Bertus Rozemeijer op de speakerscorner”.

Bertus Rozemeijer op de speakerscorner
Wellicht even legendarisch als de Big S of de Ondex spinner is de naam Bertus Rozemeijer binnen de roofviswereld. Al van zijn 14 jaar vist hij actief met kunstaas. En dat was heel bijzonder in die tijd, want wie gebruikte nou kunstaas? Om nog maar te zwijgen over het pionieren van het terugzetten van gevangen vis.
Bertus zakt van het Hoge Noorden van Nederland af om zijn ervaringen en belevingen op het gebied van het snoek- en snoekbaarsvissen in twee lezingen toe te lichten. En wie Bertus een beetje kent weet dat een lezing meer is dan toveren met woorden. Als gepassioneerd fotograaf kan hij onze hobby en natuurbeleving op wonderlijke wijze in beeld brengen.

Big Fish Stories – Alaska!
Vier Zweedse vrienden gaan op avontuur naar Alaska, het Yukon Koyukuk-gebied. Dit met het idee om gedurende zes weken met de kano de Yukon rivier af te peddelen. Dit om te achterhalen of het verhaal daadwerkelijk klopt dat Alaska het mekka is voor de snoekvisserij. Maar net zoals zoveel andere dingen in het leven blijken de dingen zelden zoals verwacht.
Stap in en beleef dit buitengewone avontuur. Een complete beleving van wildlife, afgewisseld met ongelooflijke viservaringen en vriendschap zonder een gelijke. Om jullie warm te maken hieronder alvast de trailer.

Praktisch
Datum Zaterdagavond 23 april 2016 van 18u tot 0u
Locatie Zebrastraat – Zebrastraat 32 bus 001 te Gent
Inkom VRF-leden komen gratis. Niet-leden worden lid
Inschrijven Vooraf registreren is verplicht (aantal plaatsen is beperkt en vol=vol)
www.vrfdag.be/vrf/filmvoorstelling
Alle info Hans Wynant – hanswynant@telenet.be

GELIJKAARDIGE ARTIKELS