Meldpunt

Meldpunt

Meldpunt Sportvisserij Vlaanderen

Mijn naam is Isabelle De Leu. Ik ben de Aanspreekpersoon Integriteit (federatie-API) van de federatie Sportvisserij Vlaanderen. Ik ondersteun de Aanspreekpersonen Integriteit van onze clubs (club-API’s) wanneer zij meldingen krijgen van situaties van grensoverschrijdend gedrag zoals psychisch, fysiek, seksueel grensoverschrijdend gedrag, pesten, verwaarlozing of ander ongewenst gedrag.

Ik ben ook het aanspreekpunt voor de aangesloten leden, ouders en medewerkers van onze werking.
Daarnaast kan je als sporter, trainer, ouder, bestuurder of vrijwilliger verbonden aan één van onze aangesloten clubs ook rechtstreeks contact opnemen met mij als je een vraag hebt of een bezorgdheid over een situatie van mogelijks grensoverschrijdend gedrag binnen onze sport.

Je kan me een mailtje sturen op isabelle@sportvisserijvlaanderen.be of bellen op +32 479 95 23 44 (tijdens de kantooruren). Van maandag tot vrijdag ben ik gedurende de kantooruren van 8 tot 16 uur aanwezig in de lokalen van de federatie en kan je mij persoonlijk aanspreken. In mijn afwezigheid kan je contact opnemen met de API Dierenhobby’s vzw Christophe Geuens op christophe@sportvisserijvlaanderen.be
of +32 471 21 55 27 (tijdens de kantooruren).

Als federatie-API luister ik naar jouw vraag of verhaal, behandel ik jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing. Ik handel volledig onafhankelijk van de federatie en de stappen die ik onderneem zal ik altijd eerst met jou bespreken. Lees hier meer over het stappenplan dat ik volg bij het behandelen van jouw melding.

Wil je liever een melding doen bij een andere persoon? Dan kun je terecht bij 1712.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.